Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rocketonline.dk/mmaleraps/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858
Gulvarbejde - Mmaler ApS

GULVAFSLIBNING

i København og øvrige Sjælland

Gulvafslibning i København og øvrige Sjælland

Ønsker du et perfekt resultat af gulvafslibning? Så er det os du skal kontakte

Lad os give dig et tilbud på dine gulve. Måske behøver du ikke at udskifte hele gulvet, men kan nøjes med en gulvafslibning med efterfølgende behandling.

Efterbehandling

Vi rådgiver dig gerne i forhold til lakering eller oliebehandling af dit ny afslebne gulv. Det kan være meget smag og behag, da der er fordele og ulemper ved begge behandlinger. Resultatet afhænger blandt andet af træsort og gulvtype. Nogle behandlinger vil stille større krav til vedligeholdelsen efterfølgende og det er også vigtigt at overveje slidstyrken. Vi hjælper dig med at træffe det rigtige valg af behandling af dine gulve.

Typer af gulve har betydning for afslibning

Har du massive plankegulve, også kaldet bræddegulve, kan du som udgangspunkt forvente, at dit gulv uden problemer kan slibes. Et massivt plankegulv tåler nemlig afslibning adskillige gange. Har du derimod et parket- eller lamelgulv, skal der kigges nærmere på tykkelsen af slidlaget som skal have mindst 3 mm slidlag for at kunne tåle en afslibning.

Kontakt os

Vi udfører alle typer malerarbejde i København og omegn. Vi lægger vægt på professionel rådgivning, kvalitet og en fair pris.

Kernen i vores arbejde er professionel rådgivning, kvalitet og en fair pris. Vi har en mangeårig faglig stolthed hvilket betyder, at vi konstant stiller krav til os selv som din fortrukne maler i hovedstadsområdet og det meste af Sjælland.

Adresse

M Maler ApS

Håndværkerbyen 37

2670 Greve

Åbningstider

Man-Torsdag kl. 07-17
& Fredag kl. 7-14

Telefon

Hverdage: +45 4025 5190
Weekend: +45 2070 0368.

E-Mail

Kontakt os på: info@mmaler.dk

Den gode dialog starter her...

Den gode dialog starter her...